UFFF

SELEKTOR SE OBRUKAO, NAPUSTIO KLUPU USRED MEČA! Nije mogao da trpi BLAMAŽU, ostavio reprezentaciju na cedilu!

Autor Nemanja Stanojčić

Selektor Luksemburga Luk Holc otišao je sa klupe usred meča proti Portugala, nije mogao da izdrži blamažu...

Izvor: Printscreen/Twitter/GoalRushHQPrintscreen/Twitter/GoalRushHQ

Portugal je demolirao Luksemburg u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo - 9:0 (4:0). Jasno je bilo svima ko je favorit u ovom duelu, a Portugalci očigledno nisu hteli da pokažu milost i da se zaustave, već su do kraja napunili mrežu protivnika. Selektor gostiju Luk Holc nije mogao to da gleda, pa je napustio klupu u 83. minutu.

Njegov potez mnogi osuđuju, pošto se od šefa struke očekuje da bude uz tim i kada ide i kada ne ide. Tako je otišao u momentu kada je na semaforu bilo 8:0. Za sada nije poznato hoće li zbog ovog poteza biti kažnjen od strane fudbalskog saveza te zemlje i kakva će biti njegova sudbina zbog ovoga.

Po dva gola na ovom meču dali su Gonzalo Ramos, Gonzalo Ignasio i Diogo Žota, dok su se po jednom u strelce upisali Rikardo Orta, Bruno Fernandeš i Žoao Feliks. Portugalci su prvi sa 18 bodova, šest pobeda iz isto toliko mečeva, a interesantno je da Luksemburg ima šansu da prođe na Evropsko prvenstvo. Na trećem mestu je sa 10 bodova, tri manje od drugoplasirane Slovačke i četiri više od četvrtoplasirane Bosne i Hercegovine.

BONUS VIDEO: