OP!

KAPITEN TUŽIO JUVENTUS ZBOG MOBINGA! Dao dušu klubu, odigrao 500 mečeva, dizao trofeje i POBESNEO na kraju!

Autor Milutin Vujičić

Leonardo Bonuči je od sada u ratu sa Juventusom koji je hteo da ga se reši na ružan način.

Izvor: Profimedia

Italijanski fudbaler Leonardo Bonuči odlučio je da tuži Juventus zbog mobinga, samo nekoliko dana pošto je zvanično predstavljen u novom klubu Union Berlinu. Bonuči je nezadovoljan način na koji se okončala njegova karijera u Torinu, crno-beli ga nisu želeli više zbog "krštenice i plate", tako da tako da je tokom leta morao da trenira odvojeno od ekipe, što je na neki način kršenja obaveza u ugovoru.

Ipak, to je potrebno i dokazati na sudu i videćemo da li će Leonardo Bonuči sa svojim timom advokata uspeti u tome, pošto je vrlo nezadovoljan načinom na koji su se rastali, ali i odlučan da to dobro naplati. Bonuči je nedeljama sam trenirao, daleko od prvog tima u kome je nekada bio nezameljiv, a klub mu je branio da koristi određene delove trening centra kako bi što pre otišao.

Interesantno je da Bonuči planira i da, ako dobije Juventus na sudu, sav novac donira jednoj nevladinoj organizaciji koja pomaže roditeljima dece koja su hospitalizovana na odeljenju neurohirurgije u Torinu. Za sada, Juventus se nije oglašavao na ovu temu i videćemo da li će imati da kažu nešto u svoju odbranu pre nego što sve završi na sudu, odnosno pitanje je i zašto Bonuči nije želeo ranije da pokreće ovu temu.

Podsetimo, Bonuči je u dva mandata za Juventus odigrao 502 utakmice na njima je zatresao mrežu protivnika 37 puta. Igrao je još za Inter, Milan, Bari i Trevizo, ali je u Torinu ostavio najveći trag, da bi u 37. godini otišao da se oproba prvi put u inostranstvu - i to u dresu Union Berlina.

BONUS VIDEO: