Odluka!

ZVEZDA U BEOGRADU PRODAJE KARTE ZA MANČESTER! Olakšan pšosao navijačima - evo koliko koštaju ulaznice!

Autor Dušan Ninković

Aktuelni šampion Evrope Mančester siti ugostiće Crvenu zvezdu u prvom kolu grupne faze Lige šampiona.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda već uveliko prodaje pakete karata za grupnu fazu Lige šampiona, a navijači aktuelnog šampiona Srbije imaju još jednu mogućnost na blagajni - da kupe kartu za gostovanje! Kako je klub saopštio na zvaničnom sajtu, Zvezda će u Begoradu prodavati ulaznice za meč koji se 19. septembra igra u Mančesteru!

Prvo kolo grupne faze Lige šampiona Crvena zvezda će igrati na severu Engleske, protiv aktuelnog šampiona Evrope. Za navijače iz Srbije koji planiraju put na taj meč olakšica je što karte mogu da kupe na stadionu "Rajko Mitić", a onda im eventualni problem predstavlja samo viza. Kako se navodi na sajtu u sredu i četvrtak u periodu od 10 do 19 časova po ceni od 4200 dinara, navijači će imati mogućnost da dođu do karte za utakmicu protiv Mančester Sitija na gostujućem terenu.

Podsećamo, u grupnoj fazi takmičenja Crvena zvezda igra još protiv RB Lajpciga i Jang bojsa, a nakon žreba koji je održan u Monaku postalo je jasno da će u ekipa Baraka Bahara iz ove grupe "merkati" evropsko proleće. Bio bi to veliki rezultat za srpski fudbal, ali i za Crvenu zvezdu koja bi osvajanjem neke od prve tri pozicije u grupi napravila iskorak u evropskim takmičenjima.

BONUS VIDEO: