AU!

SUSPENDUJTE HOLANDA! Napadač Mančester sitija objavio fotku, a navijači su zbog jednog detalja POBESNELI!

Autor Marina Periškić

Erling Holand naljutio je svoje pratioce nakon što je postavio sliku na društvene mreže

Izvor: Profimedia

Erling Holand nedavno je izazvao bes kod svojih pratioca na društvenim mrežama, nakon što je objavio fotografiju koja se ni malo nije svidela navijačima. Na svojim profilima na Twitteru i Instagramu, objavio je sliku na kojoj levom nogom udara loptu, uz natpis “AIRLING” i emotikone aviona i norveške zastave. Ova objava izazvala je niz negativnih komentare među njegovim fanovima.

Zašto? Zbog datuma. Holand je objavio sliku 11. septembra, na 22. godišnjicu terorističkog napada na Svetski trgovački centar u Njujorku, u kojem je poginulo 2753 ljudi. Povezanost između emotikona koji je stavio i aviona koji su se zabili u dva tornja primetili su njegovi pratioci, a odatle je akumulirao sav bes.

Neki navijači nisu mogli da se pomire sa ovom objavom pa su u komentarima označili zvanični profil Premijer lige i Mančester sitija, kao i norveške reprezentacije te su zatražili da se fudbaler kazni zabranom nastupa do kraja sezone. Niko se nije oglasio tim povodom i male su šanse da će reagovati zbog ovoga tako drakonski, suspenzijom. Veća je veovatnoća da će dobiti neku vrstu opomene...

 BONUS VIDEO:

Erling Holand
Izvor: YouTube/Football Hub