Fudbal

U ZVEZDI OVO NISU OČEKIVALI: Sprema se ludnica na Marakani u Ligi šampiona

Autor Marina Periškić

Prodaja ulaznica je premašila sva očekivanja u redovima šampiona Srbije

Izvor: MONDO/Jovan Terzić

Uz trenutni trend prodaje paketa karata za Ligu šampiona, crveno-beli očekuju paklenu atmosferu na stadionu i prepune tribine podrške na mečevima najjačeg takmičenja. Onlajn prodaja počela je u utorak, a od subote karte će moći da se kupe i na blagajnama stadiona Rajko Mitić, sve do 19. septembra. Prva utakmica na domaćem terenu zakazana je za 4. oktobar protiv Jang Bojsa na domaćem terenu, a Crvena zvezda se zahvaljuje na tolikom interesovanju.

U poslednja 24 časa ostvarena je prodaja koja je nadmašila sva očekivanja u klubu, a uslov za kupovinu paketa za Ligu šampiona je aktivna članarina u sezoni 2023/24. "Članarinu možete platiti i online, a postupak je sledeći: potrebno je izabrati standard članstvo (stariji od 18+) ili junior (mlađi od 18+), popuniti osnovne podatke i platiti članarinu. Posle kupovine članarine, započinje se proces kupovine paketa za Ligu šampiona, koji je isto jednostvan - potrebno je samo štiklirati aktivnu članarinu, izabrati mesto i nastaviti na plaćanje", saopštio je klub.

Iz kluba naglašavaju da jedna članarina može da se veže za maksimalno jedan paket, ali i da svaki član može da kupi do četiri članarine, samim tim i maksimalno četiri paketa za Ligu šampiona. 

Zvezda svoj put u Evropi počinje 19. septembra gostovanjem Mančester sitiju, 4. oktobra u Beograd stiže Jang Bojs, a potom sledi duel sa Lajpcigom, u Nemačkoj 25. oktobra i Beogradu 7. novembra. Zvezda gostuje Jang Bojsu u Švajcarskoj 28. novembra, a grupnu fazu završava protiv Sitija na domaćem terenu 13. decembra.

BONUS VIDEO:

Premijum ulaznice FK Crvena zvezda
Izvor: YouTube/Crvena zvezda