Strašno

SRPSKOM FUDBALERU PROBALI DA UNIŠTE ŽIVOT! Bivši fudbaler Milana se oglasio nakon što su hteli da mu UKRADU IDENTITET!

Autor Marina Periškić

Stefan Simić, češki fudbaler srpsko-hrvatskog porekla na meti je sajber kriminala.

Izvor: Profimedia

Reprezentativac Češke srpskog porekla Stefan Simić do skoro je nosio dres splitskog Hajduka, a pre nekoliko dana karijeru je nastavio u Eibaru nakon čega se našao na udaru sajber kriminalaca. Neko je napravio profil na tviteru pod lažnim imenom 28-godišnjaka iz Praga i postavljao je razne političke i ideološke komentare. 

Simić je pretrpeo razne neprijatnosti zbog lažnog naloga na tviteru, pa se oglasio na svom Instagram profilu. "Nećete mi uništiti život. Taj profil je lažan i nikad nije bio moj, nestao je jer smo ga prijavili za krađu identiteta. Službeni tviter profili moja poslednja dva kluba, Hajduka i Milana, nikad nisu pomenuli taj jer nikad nisam imao profil na Tviteru. Nisam homofob, sloboda je najbolja stvar koju je svet ikad imao i veran sam branilac nje. Svako treba da ima slobodu da voli, živi, oseća šta želi bez obzira na seksualnu orjentaciju, boju i rasu", poručio je Simić.

Fudbaler je istakao da će preduzeti potrebne mere za svakog ko mu uništava čast. "Vrlo je lako na društvenim mrežama napasti nekog koga ne poznajete, ali ne možete slobodno uništiti život osobi poput mene ili bilo koje druge. Neću ćutati i prihvatiti da o meni govore nešto što nije istina", naveo je Simić.

Stefan Simić ima bogatu karijeru jer je nosio dres italijanskog Milana, zatim je igrao za Krotone, Vareze i Đenovu, a nakon nekoliko sezona nastupao je za Milanov omladinski tim i Rojal Ekspres Muskron. Najviše nastupa beleži u Hajduku iz Splita za koji je upisao 91 meč, postigao tri gola i ima jednu asistenciju.

 BONUS VIDEO:

Hajduk Split, treći dres
Izvor: YouTube/HNK Hajduk Split