Majstor!

TAKO REŠETA DUŠAN VLAHOVIĆ - SVE "IZ PRVE"! Juventus hteo da ga proda, a bez njega ne mogu ništa! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Srpski reprezentativac dušan Vlahović ponovo strelac u Italiji.

Izvor: Profimedia

Bilo je osporavanja tokom leta, čak i priča da Juventus želi da ga se reši jer nije doneo klubu koliko su očekivali, ali Dušan Vlahović je furiozno počeo novu sezonu u italijanskom prvenstvu. Nakon dva gola u prva tri kola italijanskog prvenstva, pa zatim i autogola Mađara na koji je on presudno uticao, srpski napadač je zatresao mrežu Lacija u velikom derbiju Serije A!

Vlahović je bio strelac već u 10. minutu susreta, nakon asistencije Manuela Lokatelija. Centaršut sa desne strane idealno je pao u kaznenom prostoru baš u noge srpskom napadaču, koji nije dugo oklevbao. Njegov ubilački instinkt naterao ga je da šutira iz prve, a sjajnim udarcem uspeo je da savlada Ivana Provedela na golu rimskog kluba. Pogledajte pogodak Dušana Vlahovića:

Još jednim pogotkom u ranoj fazi sezone Dušan vlahović ponovo ističe kandidaturu za titulu najboljeg strelca u italijanskom šampionatu. Pored njega, na početku novog prvenstva raspucani su Lautaro Martinez sa pet golova, Olivije Žiru koji ima četiri i Viktor Osimen koji je tri puta tresao mrežu. Lepo društvo i veliki izazov za nekadašnjeg napadača Partizana i Fiorentine.

BONUS VIDEO: