Tako je!

VLAHOVIĆ SAM PROTIV TROJICE - I OPET JE GOL! Dušan u strašnoj formi, vodi Juventus na vrh tabele! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Majstorije Dušana Vlahovića u derbiju Juventusa i Lacija.

Izvor: Profimedia/Independent Photo Agency/Alamy Live News

Najbolji napadač u Italiji, pa nek to shvati kako god ko želi! Dušan Vlahović od početka sezone rešeta protivnike u Seriji A, a rimski Lacio je žrtva u četvrtom kolu italijanskog šampionata - srpski golgeter dva puta im je zatresao mrežu! Prvo je bio strelac na početku susreta za prednost, a zatim je izveo pravu majstoriju za potvrdu prednosti u velikom derbiju!

Iako se činilo da Vlahović nema šanse pred protivničkim golom jer je nakon duge lopte sa Juventusovog dela terena ostao da igra protiv trojice defanzivaca, to mu nije bio preveliki problem. Dušan je ostvario fantastičan prvi kontakt, zatim obradio loptu i onda veoma preciznim udarcem po drugi put na meču savladao Provedela. Pogledajte taj pogodak:

Ovo je četvrti gol u prvenstvu za Dušana Vlahovića, koji je tokom leta nekoliko puta bio blizu odlaska iz Juventusa. navodno, Maks alegri nije bio impresioniran učinkom srpskog napadača i onime što dobija od njega, pa se razmatrao transfer jednog od najtalentovanijih napadača u Evropi.

Izgleda da će umesto transfera i brojanja novca Juventus sabirati golove srpskog napadača i gledati kako da mu pomogne da bude najbolji strelac lige u konkurenciji Martineza, Žirua i Osimena.

BONUS VIDEO: