SVAKA ČAST

"PETARDA" U DERBIJU, A SVI GLEDAJU U DILETU! Porodila se pre mesec dana i ODUVALA na "Meaci" (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Dileta Leota se vratila na posao samo mesec dana (!?) nakon porođaja kako bi radila utakmicu Intera i Milana na "Meaci".

Izvor: Profimedia/xNicolňxCampox

Najpoznatija italijanska sportska novinarka Dileta Leota se porodila pre samo mesec dana i već se vratila na posao. Nije želela da propusti "Derby della Madonnina" tako da je bila kraj terena u jednom od najuzbudljivijih milanskih derbija prethodnih godina u kome je Inter razbio najvećeg rivala i najbližeg komšiju Milan 5:1 (2:0).

"Nerazuri" su do pobede došli golovima golovima dvostrukog strelca Henrika Mkhitarjana u 5. i 69. minutu, Markusa Tirama u 38, Hakana Čalhanoglua u 79. i Danijelea Fratezija u 93, dok je jedini pogodak za "rosonere" delo Rafaela Leaa iz 57. minuta. Čini se da je lepa Dileta ovoga puta sreću donela Interu, pa je svojim izdanjem na "Meaci" uspela da zaseni i šest golova koje su navijači videli ove večeri. Pogledajte kako Dileta Leota izgleda samo mesec dana posle porođaja:

Podsetimo, Dileta Leota je 17. avgusta objavila da je rodila devojčicu Ariju koju je dobila sa nevenčanim partnerom Lorisom Karijusom, golmanom Njukasla. "Ti si najbolji poklon koji sam mogla da zamislim", napisala je tada lepa italijanska novinarka o kojoj mediji redovno pišu od kada prati Seriju A.

Dileta Leota je prethodno povezivana sa Zlatanom Ibrahimovićem, dok znamo da je dugo bila i u vezi sa turskim glumcem Džanom Jamanom, međutim veridba je raskinuta zbog razmimoilaženja u pogledu planova za budućnost. Iako su je mediji povezivali sa mnogim biznismenima, Dileta je svoju sreću pronašla sa fudbalerom i malo više od godinu dana zna se da se zabavlja sa Karijusom.

BONUS VIDEO: