Fudbal

PARTIZANOVO SAOPŠTENJE O DEMOLIRANOM STADIONU: "To nisu navijači, nego članovi KRIMINALNE grupe!"

Autor Milutin Vujičić

Pročitajte saopštenje Partizana povodom huliganskog pira na stadionu u Humskoj.

Izvor: MN Press

Uoči utakmice Partizana i Radnika, koja je završena pobedom crno-belih 3:2 posle preokreta, navijači su upali u svečanu ložu u kojoj sedi uprava. Izrezali su sve stolice i ispisali poruke "lopovi" i "napolje", dok su takođe ostavili i poruku: "Nećete sedeti tamo gde ste pošli, u našoj kući niste dobrodošli".

Tim povodom, dan posle nemilog incidenta, oglasio se i FK Partizan čije saopštenje prenosimo u celosti:

"Fudbalski klub Partizan obaveštava javnost da je u nedelju, 17.septembra, između 4.10 do 4.30 časova ujutru došlo do oštećenja imovine Fudbalskog kluba ''Partizan'', u centralnoj loži stadiona. Ovaj nezapamćeni čin vandalizma nije učinjen od strane partizanovaca, koji vole svoj klub i stadion na kome voljeni klub igra, već od strane pripadnika manje organizovane kriminalne grupe. Oštećenje imovine je zabeleženo na snimcima sa video nadzora, kojima je čitav kompleks stadiona pokriven, a na snimcima je vidljivo da su tri nepoznata muška lica i jedno žensko lice ušla na stadion i izvršili oštećenje centralne lože. Snimci sa video nadzora su dostavljeni nadležnim državnim organima, koji će verujemo vrlo brzo identifikovati počinioce i preduzeti sve zakonom predviđene mere", navodi se u saopštenju.

Podsetimo, najvatreniji navijači Partizana ove sezone bojkotuju utakmice crno-belih i traže odlazak rukovodstva kluba već mesecima. Do sada je ostavku podneo predsednik Milorad Vučelić o čijoj zameni se uveliko spekuliše u javnosti.

BONUS VIDEO: