Hrabro

"SITI JE NAJBOLJI NA SVETU, ALI MI SMO ZVEZDA!" Stamenić se ne plaši Gvardiole i prvaka Evrope - hoće da ih napadne!

Autor Nikola Lalović

Vezista Crvene zvezde Marko Stamenić je spreman za meč sa Mančester sitijem, a sudeći po njegovim rečima neće biti povlačenja na ovom meču!

Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Crvena zvezda je stigla u Mančester, a pred meč sa Mančester sitijem tu je i reporter MONDA Dušan Ninković. Na prvoj konferenciji za medije u Engleskoj novinarima su se obratili trener Barak Bahar i vezista Marko Stamenić. 

Stameni Srbin koji nastupa za Novi Zeland je ocenio da je Mančester siti najbolji tim na svetu, ali je istakao da će Crvena zvezda dati sve od sebe da odigra hrabro i čak napadne "građane". 

"Crvena zvezda je tim od kojeg se očekuje iskorak u Ligi šampiona. Sezona je puna uspona i padova. Važno je da imamo pravi pristup. Mančester siti je prethodne sezone bio najbolji tim na svetu. Fudbaleri Crvene zvezde ne misle o tome nego o sebi. Gledali smo kako možemo da ih napadnemo, znamo da treba da budemo hrabri", rekao je Stamenić na startu obraćanja. 

Nakon kiksa crveno-belih u domaćem prvenstvu ipak je tim poletan i nada se da može da odigra konkurentno protiv aktuelnog prvaka Evrope. U krajnjem slučaju i Crvena zvezda ima pehar Lige šampiona!

"Fudbal je magična igra, a mi se nadamo velikim rezultatima. Okruženi smo dobrim i kvalitetnim ljudima i u ekipi i u stručnom štabu. Mnogo smo pričali o Mančester sitiju jer sam igro protiv njih. Potrebno je da budemo mentalno pripremljeni. Treba da budemo spremni na mečeve protiv velikih timova. I mi smo veliki klub", rekao je Stamenić.

BONUS VIDEO: