UZBUNA

SKANDAL TRESE MANČESTER JUNAJTED! Trener "šuruje" sa svojim agentom i kupuje NJEGOVE igrače!?

Autor Milutin Vujičić

Mančester junajted je opet u centru pažnje zbog ne tako lepih stvari.

Izvor: Profimedia

Mančester junajted ne briljira na početku nove sezone i doživeo je već tri poraza u uvodnih pet kola. Očekivalo se da će uz ulaganja koja je klub imao ovog leta uspeti da se dodatno stabilizuju i da u drugoj sezoni Erika ten Haga na klupi "crvenih đavola" naprave i korak dalje, međutim sve ide u pravcu da su napravili dva unazad, posebno jer se čini da je atmosfera poljuljana kao u vreme dok se Holanđanin "rešavao" Kristijana Ronalda.

Novi problem nastao je oko Džejdona Sanča, koga je Ten Hag optužio da "zabušava" na treninzima, na šta je igrač reagovao burno i zato je izbačen iz prvog tima, međutim to nije sve. Britanski tabloid "Dejli Mejl" prenosi da je veliki broj fudbalera zapravo nezadovoljan radom Ten Haga i da rukovodstvo sve više brine jedan drugi problem.

Navodno, u Mančester junajtedu brinu zbog uticaja koji ima Ten Hagov agent Kis Vos. Njegova agencija je pregovarala oko dolazaka novih fudbalera ovog leta na "Old Traford", a to je uključivalo kupovinu napadača Rasmusa Hejlunda iz Atalante (samo mesec dana pre toga potpisao za ovu agenciju), potom su pregovarali oko pozajmice Sofijana Amrabata iz Fiorentine, dok su takođe prodali i Zidana Ikbala u Utreht, dva meseca posle "promene agencije".

Iako se radi o poznatoj agenciji, posle sukoba Džejdona Sanča i Erika ten Haga počeo je da izlazi prljav veš i ovo je samo još jedan dokaz da Mančester junajted ima mnogo većih problema od loših rezultata. Kako će ih rešiti? Videćemo da li je novom promenom trenera...

BONUS VIDEO: