Fudbal

SKANDALOZNO PONAŠANJE IGRAČA JUNAJTEDA! Potukli se na treningu, trener morao da ih razdvaja

Autor Marina Periškić

Mančester junajted prolazi kroz krizni period na svim poljima i ne prestaju da nas iznenađuju iz dana u dan.

Izvor: Profimedia

Skandalozno ponašanje fudbalera Mančer junajteda sve više dolazi do izražaja, a klub sve više tone. Britanski mediji izveštavaju da je došlo do fizičkog obračuna između četvorice fudbalera - Lisandra Martineza i Viktora Lindelofa, sa druge strane Skota Mektominija i Bruna Fernandesa. Trener Ten Hag našao se između četiri fudbalera kada je smirivao situaciju.

Velika kriza trese "crvene đavole", rasplamsavaju se strasti od igračkog do upravljačkog kadra. Britanski "San" piše da je menadžer Erik tan Hag potpuno izgubio kontrolu i da igrači rade šta im je volja. Trenutno se niko sa "Old Traforda" ne oglašava po pitanju novonastalog skandala.

Mančester junajted čeka još jedan izazov večeras u Ligi šampiona na gostovaju u Minhenu kada će od 21 čas "crveni đavoli" odmeriti snage sa Bajernom. Junajted je na gostovanje došao bez 12 igrača. Na spisku Hari Megvejn, Mason Mount i Rafael Veran nisu ni u protokolu, a zbog povrede izostaju Luke Šo, Amad Dijalo i Sofijan Amrabat. Takođe zbog sukoba sa trenerom izostavljen je i Džejdon Sančo.

BONUS VIDEO:

Rafinja Barselona Junajted
Izvor: YouTube/TV Arena sport