Fudbal

KAD SAM VIDEO DA REPREZENTACIJU GLEDA SELMA... Bivši špic Zvezde žestoko po folk pevačici: Ja nikoga ne molim!

Autor Marina Periškić

Bivši fudbaler Elvir Bolić i pevačica Selma Bajrami našli su se u centru rasprave i to zbog fudbala!

Izvor: MN Press/Instagram/screenshot/selmabajrami.star

Bivši fudbaler Crvene zvezdeElvir Bolić oglasio se zbog neuspehareprezentacije Bosne i Hercegovine u poslednjih nekoliko utakmica. A u centru njegovih kritika našla se popularna pevačica Selma Bajrami!

"Mislim da se polako kreće ka tome da ćemo za koju godinu biti samo prosečna reprezentacija što se, nažalost, sada pokazuje tačnim", istakao je Bolić koji već neko vreme kritikuje prilike u tamošnjem fudbalu. 

Bolić je istakao da problem ne leži samo u igračima i selektorima, već i u mnogim drugim stvarima. A one su jasne kada se ode na stadion da se gleda nacionalni tim BIH.

Kada sam otišao u VIP salon, vidim na sedištima piše Selma Bajrami, te nekih likova, sačuvaj me Bože. Prođem kroz VIP i nikoga ne poznajem, a svi sede u ložama. Pre svake utakmice kupim za svoje prijatelje ulaznice nikoga ne molim”, rekao je Bolić. Pogledajte kako izgleda Selma Bajrami:

Pevačica nije htela da mu ostane dužna na prozivku koju je Bolić upitio pevačici, pa je oštro odgovorila i ponovo digla prašinu na medijskoj sceni. 

“Navikla sam ja da se ljudi koji su prokockali sve prilike kače za mene i moje ime, kako bi dobili na publicitetu. Žalosno je to, Elvire, preboli! Sedila sam ja i na boljim i važnijim mestima o kojima ti, gospodine, možeš samo da sanjaš.”, istakla je Selma Bajrami u razgovoru za “Avaz”.

Bolić je rođen u Zenici i nakon dobrih igara u Čeliku otišao je 1992. u Crvenu zvezdu. Brzo je zamenio crveno-beli dres i prešao u Galatasaraj, a najveći trag ostavio je u Fenerbahčeu i Rajo Valjekanu. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine je od 1996. do 2006. odigrao 51 meč i dao 22 gola.

BONUS VIDEO:

Mančester siti Crvena zvezda
Izvor: YouTube/TV Arena sport