Biće puno?!

ZVEZDA PRODAJE KARTE ZA LIGU ŠAMPIONA: Evo koliko je novca potrebno za NAJBITNIJI meč u grupi!

Autor Dušan Ninković

Crveno-beli će protiv Švajcaraca tražiti prve bodove u grupnoj fazi, a samim tim i šansu za prolaz u nokaut fazu.

Izvor: Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona porazom od Mančester stiija, ali je i nakon gostovanja na severu Engleske bilo razloga za optimizam. Crveno-beli će nakon tog susreta odigrati dva izuzetno bitna meča i na njima praktično moraju da osvoje šest bodova - prvo u derbiju protiv Partizana, a zatim i u drugom kolu elitnog evropskog takmičenja kada će u Beogradu gostovati Jang bojs! Već su u prodaji karte za tu utakmicu...

Nakon što su u prodaji bile "Premuim" ulaznice, a zatim i sezonske karte, navijači Crvene zvezde mogu da kupe pojedinačno vredno parče papira. Za meč protiv Jang bojsa karta za tribine košta između 3.000 i 7.500 dinara, u zavisnosti od toga sa koje tribine bi da gledaju meč i da li imaju člansku kartu kluba. Pogledajte cene karata:

  • Sever/Jug: 3.500 dinara (za članove 3.000)
  • Istok: 7.500 dinara (za članove 7.000)
  • Zapad: 8.500 dinara (za članove 8.000)

Švajcarski tim deluje kao tim po meri u borbi za treće mesto i "transfer" u nokaut fazu Ligu Evrope, ako se ima u vidu da su Mančester siti i RB Lajpcig veliki favoriti za prve dve pozicije. U skladu sa tim, pobeda nad Jang bojsom u Beogradu bila bi ogroman korak crveno-belih ka nokaut fazi Lige Evrope, a možda i naznaka da bi tim Baraka Bahara mogao da se umeša u borbu za drugo mesto u grupi.

Meč Crvene zvezde i Jang bojsa u Beogradu igraće se 4. oktobra od 21:00 čas. Istog dana će Mančester siti gostovati RB Lajpcigu u okviru druge runde grupne faze, a Zvezdu u trećem kolu čeka gostovanje u Nemačkoj i time će biti završen prvi krug takmičenja.

BONUS VIDEO: