Uči se!

SLAVNI FUDBALER LJUBI SRPKINJU - ZATO ZNA DA KAŽE "CRVENA ZVEZDA": U vezi 15 godina, a njegov izgovor je HIT! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Slavni fudbaler Tjeri Anri već 15 godina je u vezi sa Srpkinjom, a uz lepoticu je naučio i kako se govore neke reči na našem jeziku.

Izvor: Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde pre samo nekoliko dana odigrali su prvi meč grupne faze Lige šampiona i u Mančester izgubili od aktuelnog prvaka Evrope - Mančester siti bio je bolji nakon preokreta (3:1), a gostovanje srpskog kluba izazvalo je dosta pažnje. Tako su se u epicentru dešavanja sasvim slučajno našli nekada slavni fudbaler Tjeri Anri, Džejmi Karager i Mika Ričards, koji su pokušavali da u originalu izgovore ime aktuelnog šampiona Srbije.

I dok su Karager i Ričards uglavnom lupali gluposti zbog kojih bi se publika u Srbiji smejala, Tjeri anri se veoma dobro snašao. Pogrešio je tek u jednom slovu, a postoji i razlog zašto je bio tako blizu pogotka - on je već 15 godina u vezi sa prelepom Srpkinjom Andreom Rajačić! Ćerka slavnog hirurga Nebojše Rajačića rođena je u Sarajevu 1986. godine, odrasla u Kuvajtu, školovala se u SAD, a tokom posete Španiji pala na šarm slavnog fudbalera. Pogledajte njihove fotografije:

Od tada ljubav cveta, a Tjeri i andrea uspevaju da drže podalje od javnosti delove svoje veze. Iako su u skladnom odnosu bez trzavica, njih dvoje su odlučili da ne budu često u centru pažnje - povremeno se pojavljuju zajedno na sportskim događajima ili Andrea dolazi na mečeve koje igraju Anrijeve ekipe, ali to je manje-više sve što nude o svom životu.

O skladnom odnosu koji imaju verovatno govori i podatak da je Tjeri Anri uspeo da nauči neke reči na srpskom. Njegov izgovor reči "crvena" mnogo je bolji nego dvojice njegovih kolega, a to ćemo pripisati isključivo ljubavi. Jedan od najboljih francuskih fudbalera svih vremena, legendarni as Arsenala i Barselone, zbog Srpkinje je "izlomio" jezik, pa sada u studijima britanskih televizija dominira u poređenju sa kolegama!

BONUS VIDEO: