Fudbal

ĆUTIMO I RADIMO... GROBARI, SVI NA DERBI! Partizan hoće pun Jug i PLUS SEDAM u odnosu na Crvenu zvezdu

Autor Marina Periškić

Svi u timu Igora Duljaja veruju u uspeh u 171. "večitom" derbiju.

Izvor: FK Partizan

Posle pobede Partizana u protiv Železničara iz Pančeva u petak, crno-beli se spremaju za spektakl, 171. "večiti" derbi u sredu od 19 časova, u kojem će imati šansu da se odlepe od branioca titule na čak sedam bodova prednosti.

Nakon borbene utakmice u Pančevu, novi igrač crno-belih Gajas Zahid je dao izjavu za zvanični sajt kluba i poručio da je najvažnije to da je tim Igora Duljaja ostvario već šesti superligaški trijumf u nizu. "Mogli smo da postignemo još golova, ali srećni smo zbog pobede. To je najvažnije! Moraš da pobeđuješ u ovakvim utakmicama ako želiš da završiš na vrhu tabele. Sve se svodi na to da nastavimo da radimo, da se borimo i nadam se da ćemo imati manje stresne utakmice u budućnosti", rekao je fudbaler.

Izvor: FK Partizan

S obzirom da je večiti derbi za nekoliko dana, ključno je ostati fokusiran. Zahid je govorio o tome. "Ćutimo i radimo. Derbi je derbi, biće teška utakmica. Biće puno borbe na terenu, moraćemo da damo sve od sebe i verujem da ćemo biti bolji tim i pobediti", izjavio je Zahid.

Svestan je novi igrač crno-belih koliko su bitne utakmice protiv večitog rivala, pohvalio je saigrače i rekao je da svi sa posebnom, očekivanom dozom ozbiljnosti pristupaju takvoj utakmici. "Jedva čekam da osetim atmosferu derbija. Igrao sam ih puno do sada, znam šta on nosi sa sobom. Večiti derbi nije poznat samo u Srbiji i na Balkanu već u celom svetu. Verujem da ćemo dati sve od sebe i pobediti", dodao je Zahid.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Norveški vezista je pozvao Grobare da dođu na stadion. "Svi su mi po dolasku govorili kakve navijače Partizan ima i da je takva podrška nešto što je na derbijima retko viđeno na Balkanu i Evropi! Zaista želim da ispune stadion i da nas, na terenu, prožme njihova energija. Hvala im na podršci u Pančevu", zaključio je Zahid.

Izvor: MN Press

BONUS VIDEO:

Železničar - Partizan 1:2, Zahid
Izvor: YouTube/Arena sport TV