Fudbal

PUNA MARAKANA DOČEKUJE LIGU ŠAMPIONA: Jang Bojs stiže na NAJVAŽNIJI MEČ, evo koliko je karata ODMAH kupljeno

Autor Mladen Šolak

Počela je prodaja pojedinačnih karata za meč Zvezde i Jang Bojsa.

Izvor: MN Press

U Crvenoj zvezdi su izbrojali 3.400 prodatih pojedinačnih karata za utakmicu protiv Jang Bojsa 4. oktobra, na premijeri Lige šampiona. Toliko je prodato prvog dana slobodne prodaje, nakon što su ulaznice za tu meč obezbedili vlasnici paketa karata za grupnu fazu, kao i vlasnici premijum sezonskih ulaznica crveno-belih.

Nakon prvog kola, i srpski i švajcarski tim dočekuju međusobni meč bez bodova, jer je Zvezda u Mančesteru izgubila od Sitija 1:3, dok je prvak Švajcarske kod kuće istim rezultatom izgubio od Red Bul Lajpciga. To će dati dodatni značaj utakmici koju su nakon žreba u Ljutice Bogdana istakli kao jednu od najvažnijih u ovoj fazi evropske sezone.

Crveno-bele pre tog meča očekuje najteže gostovanje Partizanu u 171. večitom derbiju, a ta utakmica biće odigrana u sredu 27. septembra od 19 časova. Posle Humske, Zvezda će igrati protiv Radničkog iz Niša 1. oktobra kod kuće, a onda će ugostiti Švajcarce, koji su na istom mestu pali u leto 2019, u plej-ofu za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Ove jeseni, stari znanci srešće se u grupnoj fazi, koju Zvezda igra treći put u poslednjih šest sezona.