Fudbal

NAJPOZNATIJA PEVAČICA SMUVALA FUDBALERA! Pojavila se na stadionu kraj njegove majke i šokirala Ameriku (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte fotografije sa meča Kanzasa i Čikaga na kome se pojavila nova devojka Trevisa Kelsija.

Izvor: Profimedia

Šuškalo se, mnogi nisu verovali, ali sada je i zvanično potvrđeno - jedna od trenutno najpoznatijih pevačica Tejlor Svift u vezi je sa sjajnim igračem američkog fudbala Trevisom Kelsijem. Nedavno je to u jednoj radio emisiji nagovestio Džejson Kelsi, stariji od dvojice fenomenalnih NFL igrača, ali mnogi su mislili da je to samo šala koju su plasirali da bi dobili na popularnosti, međutim oko toga više nema nikakve dileme.

Tejlor Svift, pevačica koja ima 12 Gremija, pojavila se na meču Kanzas sitija gde je svim srcem navijala za Kelsija u meču protiv Čikaga i čini se da je bila "talična" svom partneru Kelsiju pošto su već do poluvremena Čifsi demonstrirali silu. Pogledajte kako je Tejlor Svift navijala za Čifse:

Interesantno je da je Tejlor Svift dobila mesto u loži pored majke Trevisa Kelsija i svaki dobar potez Čifsa proslavljala je egzaltirano. Videćemo da li će se na kraju sezone radovati novoj tituli Kelsija sa Čifsima, odnosno da li su organizatori Superboula možda i požurili kada su za izvođača na poluvremenu izabrali Ašera. Nema sumnje da bi sa Tejlor Svift, čiji bi momak potencijalno igrao finale NFL, dobili na još većoj popularnosti.


Pogledajte i najbolje fotografije Tejlor Svift:

BONUS VIDEO:

Tagovi