Fudbal

POKRADENI NAVIJAČI BARSELONE USRED MEČA! Došli da gledaju pobedu, a na parkingu...

Autor Marina Periškić

Navijači Barselone pokradeni su dok je trajala utakmica na zamenskom stadionu.

Izvor: Profimedia

Barselona je igrala utakmicu španskog prvenstva protiv Selte (3:2) na zamenskom stadionu "Olimpiko" (dok se renovira Nou Kamp), kada je desetak navijača opljačkana ispred samog stadiona. Pristalice Barselone ostavili su motore i skutere na parkingu koji je 15 minuta udaljen od samog stadiona, ali kada su se vraćali sa utakmice - ostali su bez istih! Španski mediji su pisali da se radi o organizovanoj kriminalnoj akciji.

Parking blizu stadiona je loše osvetljen i slabo prometan, pa je to idealno mesto da se sprovede plan pljačke. Pristalice katalonskog kluba ostali su i bez kaciga. Razlog zašto je Barselona igrala na ovom "napuštenom" terenu je zato što se njihov stadion"Kamp Nou"renovirai neće biti dostupan do kraja sezone.

Ćavijev tim trenutno igra domaće utakmice na stadionu kapaciteta 60.000 mesta, koji nije bio domaćin od 2009. godine kada se Espanjol preselio na novi stadion. Španski mediji dodaju kako policija aktivno radi na ovom slučaju, ali da trenutno nemaju nikakvih informacija o počiniocima.

BONUS VIDEO:

Almerija - Barselona 1:0
Izvor: YouTube/Arena sport TV