LUDNICA

RASULO U MANČESTERU - IGRAČ OD 90 MILIONA EVRA IZBAČEN IZ TIMA! Ten Hag doneo odluku i postavio mu samo JEDAN uslov!

Autor Nemanja Stanojčić

Erik ten Hag izbacio je Džejdona Sanča u potpunosti iz tima Mančester junajteda.

Izvor: Profimedia

Džejdon Sančo (23) u potpunosti je izbačen iz tima u Mančester junajtedu. Trener Erik ten Hag (53) doneo je konačnu odluku i engleski fudbaler nema pristup prostorijama kluba. Ne prisustvuje ni obrocima zajedno sa saigračima. Sukob na relaciji između igrača i šefa stručnog štaba dostigao je tačku pucanja i pitanje je šta će biti sa pojačanjem od 90 miliona evra.

Prema pisanju britanskog "Mirora" trener mu je postavio jedan uslov pre nastavka razgovora oko povratak u tim. Zahteva od njega da se javno izvini i njemu i saigračima. To je nešto što Džejdon odbija, jer smatra da on nije kriv. Trenutno su u pat poziciji, Ten Hag nema nameru da mu oprosti bez izvinjenja, a mladi fudbaler ima drugačije mišnjenje.

Haos je nastao pred meč sa Arsenalom kada je Ten Hag u izjavi pred kamerama između ostalog rekao da "Sančo nije u timu zbog lošeg rada na treninzima i da njegov nivo trenutno nije na nivou Junajteda". Džejdon se ekspresno posle toga oglasio na društvenim mrežama i napisao da je "žrtveni jarac već neko vreme i da to nije fer i da postoje drugi razlozi o kojima neće da priča"... Haos se nastavlja i za sada se kraj ne nazire.

BONUS VIDEO: