OGLASIO SE

NEJMAR POBESNEO: TO JE LAŽ! Cela planeta priča o HAOSU posle dolaska kod Srba

Autor Milutin Vujičić

Brazilski fudbaler Nejmar je i te kako nezadovoljan informacijama koje cure u javnosti.

Izvor: Profimedia/Al Hilal FC / Anadolu Agency

Prethodnih dana španski list "Mundo Deportivo" objavio je ekskluzivnu informaciju da je "puklo" na relaciji Nejmar - trener Žorž Žezus u Al Hilalu, međutim Brazilac sada to demantuje. Pisalo se o tome da je Nejmar besan na Portugalca i da je tražio odmah od rukovodstva da ga smene, čak se išlo toliko daleko da se spominjao i fizički sukob, ali ako je verovati najboljem brazilskom fudbaleru - to nije tačno.

"Laž. Morate da prestanete da verujete ovakvim medijima. Sa milionima pratilaca ne možete da objavljujete ovakve lažne vesti. Uz svo poštovanje, molim vas da prestanete. Ovo je veliko nepoštovanje mene", poručio je Nejmar na svom Intagramu kada mu je "prekipelo" zbog ovih informacija.

Podsetimo, prethodno je Žorž Žezus kritikovao Nejmara zbog loše igre u meču protiv Navbahora iz Uzbekistana u Ligi šampiona Azije (1:1), koji teško da je zanimao brazilskog fudbalera... Pamtimo i da je u Francuskoj znao da izbegava "manje utakmice", a teško je poverovati da ga mečevi sa uzbekistanskim klubovima mogu motivisati, posebno ako se uzme u obzir da je još u najboljim fudbalskim godinama.

Nejmar je do sada odigrao tri meča u dresu Al Hilala i na njima je upisao dve asistencije, tako da se tek čeka kako će se uklopiti sa Aleksandrom Mitrovićem, Sergejom Milinković-Savićem, Malkomom i drugima...

BONUS VIDEO: