Teško...

TRAGEDIJA - PREMINULA SUPRUGA GOLMANA (27)! Branio za slavni klub, a venčali se pre četiri meseca!

Autor Dušan Ninković

Golman Džošua Vikers saopštio je vesti o smrti svoje supruge Laure, koja je izgubila borbu protiv teške bolesti.

Izvor: Instagram/joshuavickers/printscreen

Poznati engleski golman Džošua Vikers (27), nekadašnji čuvar mreže Arsenala, podelio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama strašne vesti. Samo četiri meseca nakon svadbe preminula je njegova supruga Laura, hrabra žena koja se dugo borila protiv teškog oblika kancera!

Golman Derbi Kauntija propustio je poslednji meč svog tima, a saigrači su mu pružili podršku tako što su istakli njegov dres. Svi oni bili su uz njega u najtežim trenucima, a Džošui nije bilo nimalo lako da sastavi emotivnu poruku kojom se na društvenim mrežama oprostio od svoje najveće ljubavi!

"Napisao sam i izbrisao ovo toliko puta i još uvek ne mogu da nađem prave reči da kažem i ne znam da li ću ikada moći. U utorak uveče moja žena je izgubila svoju dugu bitku protiv raka... Laura je najjača, najhrabrija i osoba sa najviše ljubavi koju sam ikada sreo. Uprkos svemu kroz šta je prolazila, nastavila je da se osmehuje, ne dozvoljavajući da bilo šta stane na put da se dobro provede i oživi uspomene. Plakali smo, smejali se i plesali kroz neka teška vremena. Ceniću svaki trenutak koji smo proveli zajedno od prvog susreta do trenutka kada si otišla. Znam da ćeš me gledati sa visine i nastaviti da me inspirišeš svaki dan. Hvala svima koji su podržali mene i obe porodice kroz ovo neverovatno teško vreme. Zaista sam srećan što imam najneverovatniju porodicu i prijatelje! Voleo sam te i voleću te zauvek", napisao je Vikers.

Džoš i Laura venčali su se prvog juna 2023. godine, a nekadašnji golman Arsenala iskoristio je baš fotografiju sa venčanja u oproštajnoj poruci. Na njegovom Instagram profilu javili su se brojni navijači, fudbalski fanatici i prijatelji koji mu pružaju podršku, a između ostalih je komentar ostavio i zvanični nalog Arsenala.

Vikers je od 2010. do 2014. godine bio omladinac tima iz Londona, a dve godine proveo je i u prvom timu slavnog kluba. Zvanično nije upisao debi za seniorsku ekipu Arsenala - Išao je na pozajmice pre nego što se 2015. godine preselio u Svonsi, a branio je još i za Barnet, Linkol siti, roteram junajted i Derbi Kaunti, čiji je trenutno član.

BONUS VIDEO: