Zvanično!

PARTIZAN SE OGLASIO O ODLOŽENOM DERBIJU! Prva izjava Miloša Vazure: "Jednostavno, nije fudbal tema!"

Autor Dušan Ninković

Nakon što je postalo jasno da se meč Partizana i Crvene zvezde neće igrati, Vazura je dao izjavu za medije.

Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Odluka je doneta - "večiti derbi" planiran za sredu 27. septembar neće biti odigran u tom terminu. Zbog Dana žalosti koji je proglašen na teritoriji čitave Srbije Partizan i Crvena zvezda neće igrati u Humskoj najvažniji meč srpskog fudbala. Zapravo, odluka je da se odlaže kompletno deveto kolo Superlige Srbije zakazano za utorak i sredu, a na terenu se neće naći ni timovi iz Prve lige Srbije. O tome se oglasio generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

U izjavi za televiziju "Arena sport" prvi operativac crno-belih govorio je o odluci da se kompletno kolo u srpskom prvenstvu pomeri za neki drugi termin, a tom prilikom izjavio je saučešće porodicama četvorice poginulih Srba u mestu Banjska na Kosovu i Metohiji.

"Nažalost... Vidite i sami da je proglašen za sutra Dan žalosti, tako da nam je u komunikaciji sa ljudima iz lige i ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije rečeno da će se odložiti celo kolo koje je trebalo da se igra danas i sutra. Očekujemo zvaničan dopis. Mi smo se spremali, ali mislim da je ovo... Jednostavno, nije tema fudbal! Mislim da su neke druge stvari sada trenutno bitnije. Utakmica koje je trebalo da se odigra sutra igraće se u nekom drugom terminu, čekamo da nam kažu kada. U svoje ime i ispred FK Partizan izjavljujem saučešće porodicama stradalih i stvarno nam je žao", rekao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura. Poslušajte njegovu izjavu:

Vazura o odlaganju derbija
Izvor: YouTube/Arena sport TV

BONUS VIDEO: