ranije!

ZVEZDI OPET PROMENJEN TERMIN U SUPERLIGI: Dobra vest pred Ligu šampiona - sad je ovo raspored

Autor Dušan Ninković

Crveno-beli će na teren u subotu, a zatim sledi odmor i priprema za evropski meč koji je izuzetno važan Zvezdi.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde imaju izuzetno težak raspored do kraja jesenjeg dela sezone, a pored obaveza u domaćem prvenstvu postoji i pet evropskih susreta koje treba da odigraju. Jedan od najvažnijih je utakmica protiv Jang bojsa u Beogradu, gde bi srpski šampion osvajanjem tri boda mogao da istakne kandidaturu za evropsko proleće. Zbog značaja tog promenjen je termin utakm ice u Superligi Srbije, pa se protiv Radničkog iz Niša neće igrati u nedelju!

Iako je prvobitan plan bio da Zvezda u sredu gostuje Partizanu, u četvrtak dočeka Radnički, a zatim u sredu švajcarskog predstavnika u Ligi šampiona, stvarno stanje biće malo drugačije. Meč protiv Partizana će zbog Dana žalosti u Srbiji biti odigran tek 6. decembra, pa crveno-beli mogu u subotu na teren protiv ekipe iz Niša, kako bi sebi "kupili" dan više pripreme pred Jang bojs!

Na zvaničnom sajtu Crvene zvezde i u programskoj šemi televiziji "Arena sport" potvrđeno je da će novi termin meča biti subota, a da će se utakmica igrati od 18:05. Ostaje još samo da se vidi da li će Bahar Barak kombinovati ili pred važnu evropsku utakmicu na teren poslati najjači tim, pošto je trijumf u domaćem šampionatu imperativ za aktuelnog šampiona.

Na drugoj strani terena biće nekadašnji igrač Crvene zvezde Nikola Trajković, koji od pre nekoliko meseci trenira niški tim. Uz izuzetno težak raspored na početku sezone Radnički se mučio sa prikupljanjem bodova, ali ih trenutno ima sedam i uspeo je da pobegne sa dna tabele, nakon što u prva četiri kola nije osvojio nijedan bod.

BONUS VIDEO: