AUUUU

ZA OVO MORAŠ DA BUDEŠ BAŠ HRABAR! Srbin uzeo loptu u 95. minutu i onda izveo POTEZ koji je šokirao sve na stadionu!

Autor Nemanja Stanojčić

Mijat Gaćinović postigao je prelep pogodak pošto je izveo "panenku" sa penala.

Izvor: Profimedia

Mijat Gaćinović (28) pruža fantastične partije u dresu AEK-a iz Atiine. Na otvaranju novog stadiona postigao je evrogol, a sada je izveo još jednu majstoriju i to sa penala. Za ovakav potez treba imati hrabrost u bilo kom momentu, a posebno u 95. minutu utakmice pri rezultatu 1:1...

Na meču grčkog šampionata protiv Atromitosa bilo je nerešeno. Ambrabat je u 31. minutu pogodio za vođstvo domaćina, pa je sa "kreča" u 89. izjednačio Angieski. Onda je u sudijskoj nadoknadi arbitar Joanis i treći put pokazao na "belu tačku", a loptu je uzeo srpski fudbaler. U njegovom slučaju nije bilo nikakve nervoze, već je odlučio da izvede "panenku" i da na taj način izvede jedanaesterac.

Golman Cinotas krenuo je u stranu, pokušao da se zaustavi i da se vrati na sredinu, zakasnio je, lopta je već zatresla mrežu. Gaćinović je to znao da pozdravi sa navijačima i saigračima, potez koji je iznenadio sve na stadionu. Za ovo zaista treba biti hrabar, a Mijat je to definitivno bio. AEK je posle pet odigranih utakmica na četvrtom mestu sa 11 bodova, pet manje od prvoplasiranog Olimpijakosa. Gaćinovićev potez možete pogledati na snimku ispod od 6:49.

Mijat Gaćinović gol sa penala
Izvor: YouTube/COSMOTE TV

BONUS VIDEO: