Fudbal

DRAMA U FRANCUSKOJ, FUDBALER (22) PRETI SAMOUBISTVOM: Sedi na ivici mosta i hoće da skoči - navodno je ovo RAZLOG!

Autor Nemanja Stanojčić

Fedbaler Nice Aleksis Beka Beka je navodno osoba koja sedi na ivici mosta i preti da će da se ubije...

Izvor: Twitter/Hector Nunns/Instagram/printscreen/a.beka_beka

Drama u Francuskoj, fudbaler Nice Aleksis Beka Beka (22) navodno je osoba koja sedi na ivici mosta i preti da će da izvrši samoubistvo! Policija, hitna pomoć, vatrogasci, svi su poslati na lice mesta i pokušavaju da reše situaciju. Spekuliše se da je razlog za to raskid sa devojkom...

Ništa još uvek nije potvrđeno, a na fotografijama koje su se pojavile vidi se da neko sedi na ivici mosta. Saobraćaj je obustavljen, poslati su stručnjaci koji će pokušati da pronađu način i da razgovaraju sa njim i tako spreče tragičan ishod situacije. Nalazi sa na mostu "Manjan", na visini od preko 100 metara.

On je rođen u Parizu 29. maja 2001. godine i profesionalnu karijeru počeo je 2018. godine u rezervnom timu Kaena. Posle toga zaigrao je za prvi tim i onda je otišao u Rusiju i potpisao za Lokomotivu iz Moskve. Tamo se zadržao samo godinu dana i onda se vratio u Francusku i potpisao za Nicu. Prošao je mlađe kategorije reprezentacije Francuske, bio je deo tima na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali nije zaigrao za seniorski tim. Pored francuskog ima i pasoš Konga.

Pogledajte i kako on izgleda:

BONUS VIDEO: