FOTO!

IGRAO S VIDIĆEM I DOVODIO PROSTITUTKE U HOTEL! Uvek je bio mladolik, a onda je NAGLO OSTARIO - mnogi ga ne prepoznaju!

Autor Milutin Vujičić

Da li prepoznajete bivšeg reprezentativca Meksika koji je ostavio dubok trag i u Mančester junajtedu? Pogledajte bolje!

Izvor: YouTube/BeanymanSports/Screenshot

Poznati meksički fudbaler Havijer Ernandez (35) igrao je u Mančester junajtedu sa Nemanjom Vidićem i plenio je "dečačkim osmehom", delovao je mladoliko kada je otišao i u Real Madrid, Bajer, Vest Hem, Sevilju, ali je u Sjedinjenim Američkim Državama "naglo" ostario. Dugo se već društvenim mrežama dele fotografije na kojima se vidi da "Čičarito" ima velike bore, međutim nije samo to u pitanju.

U međuvremenu mu se proredila kosa i ostario je, tako da više ne deluje "mlađano", nego mnogo starije od prosečnog fudbalera od 35 godina. U poslednjem intervjuu posebno je delovao starije, dok se slično može reći i kada se uporede fotografije nastale po dolasku u Los Anđeles i danas.


Ipak, kao "olakšavajuću okolnost" za višak kilograma treba uzeti u obzir i to što se Meksikanac oporavlja od teške povrede ukrštenih ligamenata kolena zbog koje pauzira još od juna. Jasno je da je takva povreda u 35. godini daleko teža i iziskuje više vremena za oporavak, tako da je još neizvesno kada će se Čičarito vratiti na teren i pomoći Los Anđelesu da se vrati na stare staze.

Dodajmo i to da je Ernandez izbačen iz reprezentacije Meksika, za koju je postigao 52 gola, još pre pet godina kada je doveo prostitutke u hotel pred Svetsko prvenstvu u Rusiji. Pogledajte kako danas izgleda:

BONUS VIDEO: