Od izvora...

MODRIĆ BIRA IZMEĐU TADIĆA I MESIJA: Završio sa Realom, ima samo dve opcije za nastavak karijere!

Autor Nikola Lalović

Luka Modrić je na prekretnici i bira gde će nastaviti karijeru.

Izvor: Profimedia/David Klein / Sportimage

Odbio je arapske milione u nadi da će izgurati još jednu sezonu u prvom timu Real Madrida, a sada kada je jasno da Luka Modrić više ne može da se izbori sa Džudom Belingemom i mladom gardom u Madridu za mesto u prvoj postavi. Razmatra šta će raditi naredne sezone, a sada se u turskim medijima pojavila informacija da je spreman da ode kod Dušana Tadića

Već je Fenerbahče napravio ozbiljan tim, a jedan od onih koji će imati zadatak da ubede Modrića da se preseli u Istanbul je i Dominik Livaković, dugogodišnji golman reprezentacije Hrvatske. U Fenerbahčeu su već pored Tadića i Livakovića Edin Džeko, kao i Fred, Rajan Kent, Džošua King, Miši Batšuaji, ali i domaće zvezde Čengiz Under i Emre Mor.

Sa takvim timom Fener je ubedljivo prvi u ligi sa 18 bodova iz šest kola, ali nije Istanbul jedina opcija za Modrića. On navodno razmatra i ponudu Inter Majamija u kome ga ćeka Lionel Mesi. Da li će kod Tadića ili kod Mesija, ostaje da se vidi. Možda do kraja sezone ipak i uspe da se vrati u prvi tim Reala!

BONUS VIDEO: