Smešno

CIRKUS! MITAR GLEDAO KAKO NJEGOV SAIGRAČ DOBIJA NAJSMEŠNIJI KARTON: Belgijanac pao kao pokošen, svi u šoku! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Sudije u Saudijskoj Arabiji idu do ekstremnih mera da zaštite zvezde koje su stigle u ligu... Pogledajte za šta je sviran žuti karton sada!

Izvor: Twitter/@NoodleHairCR7

U derbiju saudijskog prvenstva Al Hilal je savladao Al Šabab sa 2:0, a na tom meču smo videli prvo gol Aleksandra Mitrovića za 2:0, a onda i njegovu besnu reakciju kada ga je trener Žorž Žezus izvadio iz igre. Ali možda i najspektakularniji momenat meča je žuti karton za Alija Al Bulajhija!

Štoper i reprezentativac Saudijske Arabije sada je saigrač Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića u Al Hilalu, a u sedmom minutu je dobio žuti karton na spektakularan način. On je izbacio loptu u aut posle duela sa Janikom Fereirom Karaskom, a onda je upisan u beležnicu sudije. 

Vratio je loptu Belgijancu, koji je na komičan način umesto da je uhvati pao kao pokošen nakon što ga je lopta pogodila u grudi. Sudija koji je bio jako blizu situcije se na kraju svega odlučio za neverovatan potez - da kazna Saudijca! Pogledajte: 

Karasko je jedan od fudbalera koji su ovog leta stigli u Saudijsku Arabiju. Došao je iz Atletiko Madrida, a ovaj bivši fudbaler Monaka i Genka je već jednom išao na egzotične destinacije jer je u jeku moći kineske lige ptpisao za Dalijen. 

BONUS VIDEO: