Veliki ispit

PARTIZAN IDE PO PRVO MESTO NA TABELI: Čeka ih vruće gostovanje, Napredak je znao i da pobedi crno-bele!

Autor Nikola Lalović

Fudbaleri Napretka stoje između Partizana i prvog mesta na tabeli!

Izvor: MN Press

Partizan ide po čelo tabele u Kruševac! Nakon što je TSC igrao nerešeno 1:1 sa Mladosti u Lučanima trenutno je tim Žarka Lazetića prvi na tabeli Superlige sa 20 bodova. Ipak crno-beli sa bodom manje sada putuju u Kruševac sa idejom da se osame na vrhu tabele Superlige! 

Na sedam odigranih mečeva od starta sezone crno-beli su samo remizirali sa TSC-om na startu sezone 3:3, a ostalih šest mečeva su pobedili. Redovno primaju golove, ali ipak uspevaju da ih postignu više od rivala, pa smo čak viđali i preokrete na mečevima crno-belih ove sezone. 

Sada ipak idu na teško gostovanje, rivalu koji je u poslednje vreme umeo da ih namuči. Na prethodna dva meča nije uspeo Napredak da iznenadi Partizan, ali pobede od po 1;0 bile su jako teške za crno-bele. Ipak kada se pogleda prethodnih deset mečeva Kruševljani su jednom pobedili i dva puta odigrali nerešeno sa timom iz Beograda. 

Videli smo da je u martu 2022. bilo 0:0 na stadionu "JNA", a u decembru 2019. je na tom terenu Napredak došao do pobede 3:2. U Kruševcu se poslednje iznenađenje za crno-bele desilo 2019. godine kada je na gostovanju u Kruševcu crno-beli tim odigrao 2:2. Utakmica kojom crno-beli žele na vrh tabele igra se od 17 časova u Kruševcu. 

BONUS VIDEO: