Fudbal

PRVO MORAM DA ČESTITAM MLADENCIMA! Hit izjava Igora Duljaja posle pobede Partizana

Autor Nemanja Stanojčić

Igor Duljaj dao je zanimljivu izjavu posle pobede protiv Napretka.

Izvor: ArenaSport 1 / printscreen

Partizan nastavlja da niže pobede u Superligi. Sedmi put uzastopno osvojio je tri boda. U Kruševcu je pao Napredak (2:0). Gol Kalulua u nadoknadi prvog poluvremena i autogol Jovanovića u 75. minutu doneli su trijumf crno-belima. Ujedno se i vratio na prvo mesto na tabeli i zadržao četiri boda prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Posle pobede trener gostujućeg tima Igor Duljaj nasmejao je sve. Pre priče o utakmici i detaljima u vezi meča obratio se njima. "Čestitam mladencima koji su imali svadbu pored restorana, bila je baš glasna muzika, neka su živi i zdravi, puno sreće", počeo je Duljaj izjavu za "Arenu sport".

Potom se osvrnuo na teren. "Što se meča tiče, moram da pohvalim protivnika koji je igrao fer i korektan meč. Nije bilo agresivnosti kao pre ili neke zle krvi. Kontrolisali smo igru, dali smo dva gola, imali smo još dosta šansi. Priveli smo meč kraju mirno. Moram da napomenem da je ovo divna fudbalska predstava gde ima dosta navijača. Na kraju krajeva fudbal se igra za njih. Čestitam kolegi Draganu Perišiću, želim mu puno sreće i znam da će izvući Napredak iz fudbalske krize."

Na kraju je otkrio i čime nije u potpunosti zadovoljan. "Mogli smo da budemo bolji u završnici. Teren nam nije dozvolio da budemo malo konkretniji", zaključio je Duljaj aludirajući na veliki broj promašaja, prvenstveno Kalulua i Meniga.

BONUS VIDEO: