IZNENAĐEN

JA OVO NIKAD NISAM DOŽIVEO! Tadić stao pred kamere posle 5:0 i ŠOKIRAO TURSKU: Igrao sam vrhunski fudbal, ali...

Autor Milutin Vujičić

Dušan Tadić nije mogao da veruje kakvo suđenje je imao u pobedi Fenerbahčea 5:0,

Izvor: YouTube/Fenerbahçe Haberleri/Screenshot

Srpski fudbaler Dušan Tadić prešao je ovog leta iz Ajaksa u Fenerbahče i čini se da za sada uživa u Turskoj. Kapiten "orlova" nastavio je tamo gde je i stao u Holandiji, tako da u dresu novog kluba ima pet golova i tri asistencije na 15 utakmica, međutim postoje stvari koje ga nerviraju i zbog kojih neće da ćuti.

Tako je Tadić posle pobede Fenerbahčea nad Rizesporom od 5:0 stao pred kamere i dao potpuno neočekivanu izjavu o kojoj priča čitava Turska, pošto je "udario" na suđenje. Mnogi bi to zaboravili na 5:0, međutim Tadić je otvorio dušu i rekao da su to stvari koje ne može da prećuti, pa i kada pobedi tako ubedljivim rezultatom: "Ne volim da govorim o tim temama, ali svako bi trebalo da se dobro pogleda u ogledalo i razmisli", naglasio je Tadić.

"Iste stvari se ovde dešavaju na svakoj utakmici. Ne želim previše da pričam o tome jer ne želim da budem kažnjem, ali o tim stvarima generalno treba da se pričao. Igrao sam vrhunski fudbal godinama i nikad nisam video ovako nešto", poručio je Tadić bez daljeg objašnjavanja na koju situaciju misli sa meča, ali očigledno je da mu se "sudijska četvorka" zamerila brojnim stvarima u pobedi Fenerbahčea.

Što se tiče njegove igre, zadovoljan je pobedom i rezultatom, a kako i ne bi kada je Fenerbahče jedini u ligi koji ima maksimalan učinak od 21 bod, ali je svestan da će biti velika borba sa Galataarajem (19), Adanom (14) i Bešiktašom (13).

BONUS VIDEO: