Fudbal

OGLASILA SE POLICIJA PRED LIGU ŠAMPIONA: Evo šta svi navijači Zvezde moraju da znaju!

Autor Marina Periškić

Policija je izdala obaveštenje za sve navijače koji dolaze na Marakanu da podrže Crvenu zvezdu u Ligi šampiona.

Izvor: MN Press

Utakmica između Crvene zvezde i Jang Bojsa u okviru drugog kola Lige šampiona održaće se u sredu od 21 čas na Marakani. Zbog posebno velikog interesovanja, pripadnici snaga bezbednosti fotografisaće sve učesnike ovog javnog skupa i biće pod posebnom lupom policije.

U saopštenju koje je izdao Biro za odnose sa medijima stoji da će na ovaj događaj posebno promatrati, kao i da će svi učesnici koji se budu zatekli na stadionu biti fotografisani.

"U skladu sa članom 52. Zakona o policiji Republike Srbije, policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova snimaće i fotografisati učesnike javnog okupljanja koja će se održati 4. oktobra 2023. u Beogradu, kao i fudbalske utakmice koja će se odigrati istog dana", navodi se u saopštenju policije.

Crvena zvezda dočekuje ekipu Jang Bojsa nakon što je u prvom kolu pretrpela poraz od aktuelnog šampiona Evrope, Mančester sitija3:1. Zvezda će pokušati da pruži otpor i napadne klub iz Švajcarske, koji je istim rezultatom poražen od Lajpciga na domaćem terenu u Bernu. Za obe ekipe veoma je važno da dođu do prvih bodova, kako bi postavili temelj za prolazak u narednu fazu takmičenja.

BONUS VIDEO:

Mančester siti Crvena zvezda
Izvor: YouTube/TV Arena sport