SEĆATE LI SE?

IBRAHIMOVIĆ JE POBEGAO SAMO OD SRBINA! Ovo mu nikad nije zaboravio: "Bio je prepotentan, išao mi je na ku**c" (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Zlatan Ibrahimović i Aleksandar MItrović imali su i sukob na terenu tokom jedne utakmice u Ligi šampiona.

Izvor: Profimedia/Marco Canoniero/Alamy Live News

Zlatan Ibrahimović poznat je kao fudbaler koji uvek kaže ono šta misli, bez dlake na jeziku, direktno i otvoreno. Takav je bio i na terenu i van njega, nije prezao ni od čega. Ipak, postoji jedan igrač od kog je pobegao i sa kim nije želeo sukob - Aleksandar Mitrović.

Mnogi su zaboravili taj meč, ali ga Srbin nikada neće zaboraviti sigurno. Bio je to duel između Pari Sen Žermena i Anderlehta, Šveđanin je tada igrao za francuski, a Srbin za belgijski tim. Posle jednog faula srpski napadač je skočio i krenuo da viče ka Ibri, psovao je, moglo je da se pročita sa usana da mu dobacuje "šta je bilo pi*ko".

Posle tog meča na "Parku Prinčeva" ispričao je i šta se sve dešavalo na samom terenu. "Bio je prepotentan i bezobrazan prema svim igračima Anderlehta. Faulirao me je, morao sam da mu kažem u lice sve što imam. Celu utakmicu mi je išao na ku**c. Posle meča nije bilo rasprave, nismo razgovarali. Iskreno, ne verujem da se tako ponaša van terena", rekao je tada Mitrović. Pogledajte i taj detalj:

Aleksandar Mitrović i Zlatan Ibrahimović
Izvor: YouTube/huehueahhd

Mitrović je trenutno u Saudijskoj Arabiji i tamo je imao sukob na terenu:

Za razliku od njega, Ibrahimović je u penziji:

BONUS VIDEO: