Fudbal

Hej, skoči, daj gol glavom! Kvota - 6,00!

Izvor Promo

Fudbaleri Crvene zvezde dosad su bili mnogo uspešniji u skok igri od rivala iz Jang Bojsa; ako verujete da će ponovo biti tako, možete i lepo da zaradite

Izvor: MN Press

Večerašnji duel Crvene zvezde i Jang Bojsa u drugom kolu Lige šampiona (21.00, stadion Rajko Mitić) biće njihov peti međusobni. Crveno-beli su u prošlosti bili uspešniji, pošto imaju jednu pobedu, dok su tri susreta srpskog i švajcarskog predstavnika završena remijima.

Prethodni okršaji vođeni su u kvalifikacijama za elitno takmičenje, 2004. i 2019, a obeležio ih je jedan zanimljiv detalj - golovi glavom Zvezdinih igrača.

Od dosadašnjih osam lopti u mreži Jang Bojsa, crveno-beli su pet smestili udarcima glavom. U beogradskoj pobedi 3:0 iz 2004. sva tri gola postignuta su na taj način. Prvo Bojan Miladinović, pa Milan Dudić i Nikola Žigić. Potom Miloš Degenek u Bernu 2019. u remiju 2:2, a onda i Aleksa Vukanović u revanšu (1:1) iz kog se Crvena zvezda plasirala u Ligu šampiona posle 27 godina čekanja.

Ima Crvena zvezda ponovo u svojim redovima visoke igrače i dobre skakače, a južnokorejski reprezentativac Hvan In Bom nametnuo se kao izvođač prekida. Ako verujete da bi i večeras mreža Jang Bojsa mogla da se zatrese posle šuta glavom nekog od fudbalera u crveno-beloj opremi, u Mozzartu vas čeka lepa kvota - 6,00!

Takođe, u Mozzartu je kvota na keca veća nego bilo gde drugde, a u ponudi su i mnoge druge igre...

Gol Crvene zvezde direktno iz slobodnjaka - kvota 10,0; gol crveno-belih iz penala - 4,00; Bukari daje gol i Crvena zvezda pobeđuje - 4,70...

Budi pobednik, igraj u Mozzartu!

Izvor: Promo