Fudbal

FOTO: NOVAK DOŠAO DA GLEDA SVOJU ZVEZDU! Mušema na Marakani, igra se Liga šampiona - evo s kim je Đoković na tribinama!

Autor Nikola Lalović

Crvena zvezda je u Mančesteru krenula sa Ligom šampiona, ali sada je elitno takmienje stiglo u Beograd. A na tribinama se pojavio najveći ikada - Novak Đoković!

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Crvena zvezda od 21 čas dočekuje Jang Bojs, a već sada je na centru "Marakane" raširena čuvena "mušema"! Simbol Lige šampiona se pola sata pred meč zavijorio na centru stadiona, a videli smo i da je veliki broj poznatih ličnosti došao da podrži crveno-bele. 

Tu su legende kluba poput Dragana Džajića, Vladimira Petrovića Pižona i Boška Đurovskog, ministri Goran Vesić i Aleksandar Antić, kao i estradni umetnici i ostale poznate ličnosti. A ubedljivo najpoznatija ličnost koja je došla da podrži crveno-bele je Novak Đoković!

Osvedočeni navijač crveno-belih prošle sezone je bio redovan na utakmicama Evrolige košarkaškog kluba Crvena zvezda, a sada je našao vremena da se pojavi na "MarakanI" i da podrži klub za koji navija u borbi za bodove u Ligi šampiona. 

Nije došao sam Novak na ovaj meč već je u pratnji jednog od svojih saradnika - Karlosom Gomezom Ererom poznatijim kao Čarli. Teniski trener sa kojim Đoković sarađuje je takođe došao da uživa u fudbalu, ali i u atmosferi prepune "Marakane". 

Crvena zvezda je u prvom kolu Lige šampiona poražena od Mančester sitija 3:1, dok je Jang Bojs izgubio od Lajpciga i oba tima ovde traže prve bodove. Što se tiče publike, stadion je skoro pun, ali se i dalje tribine pune i očekuje se da do početka utakmice mesta budu zauzeta.

 BONUS VIDEO: