Fudbal

SKANDAL - HRVATI PRETE SMRĆU SVOM REPREZENTATIVCU: Vređali ga na treningu nacionalnog tima, sad žele da UMRE! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Strašne stvari se dešavaju u Rijeci gde je na udaru reprezentativac Hrvatske Marko Livaja.

Izvor: ArenaSPort TV/Screenshot/Twitter/Franezeravica

Pravi skandal izbio je u Hrvatskoj gde je Marko Livaja ponovo na udaru navijača Rijeke. Napadač koji je bio jedan od glavnih igrača tima u pobedi nad Dinamom u derbiju sada je pred meč sa Rijekom na morbidnim udarima "Armade". Navijači Rijeke su ga i ranije vređali, a sada su otišli predaleko. 

U Rijeci su se pojavile nalepnice "Armade" sa natpisom "Umri Livaja"! Nedavno je Livaja napustio reprezentaciju pred jedan meč kada su ga navijači Rijeke vređali sa tribina na treningu.

"Hej, Livaja. Niko te ne voli", "Livaja, tovare", "Smeće", "Je*em ti majku, pogledaj istok", samo su neke od uvreda koje su navijači uputili napadaču reprezentacije Hrvatske, dok ga je takođe dočekao i transparent navijača Rijeke koju su mu poručili: "Smeće jedno, marš iz reprezentacije!". Pogledajte sporne nalepnice: 

Rijeka do;ekuje Hajduk na svom terenu u subotu od 18:30. Trenutno je Hajduk sa 21 bodom prvi na tabeli, sledi Rijeka sa 19 bodova, a zatim je Dinamo tek treći sa 16 ali i sa jednom odigranom utakmicom manje.  

BONUS VIDEO: