AUUUU

ČUVENI FUDBALER OPTUŽEN DA JE SILOVAO BIVŠU ŽENU: Bio Maradonin omiljeni saigrač, sad može u zatvor na 15 godina!

Autor Nikola Lalović

Klaudio Kaniđa bi mogao u zatvor jer je optužen da je silovao bivšu suprugu Marijanu Nanis.

Izvor: Instagram/claudiocaniggia/mariananannis_

Nekadašnji reprezentativac Argentine Klaudio Kaniđa bi mogao da završi i do 15 godina u zatvoru nakon što je optužen za silovanje. Za taj zločin ga je optužila bivša supruga Marijana Nanis

Argentinka je optužila 56-godišnjeg Kaniđu da ju je silovao 2018. godine u jednom hotelu u Buenos Airesu. U dugogodišnjem braku Kaniđa i Marijana imaju troje dece, a službeno su razvedeni od 2019. godine. Problemi u braku su krenuli mnogo ranije i oni su živeli odvojeno kada se zločin desio. 

Marijana je optužula čuvenog fudbalera da ju je silovao u hotelu u kome su živeli te 2018. godine. Nakon što se godinu dana kasnije razveo od nje Klaudio Kaniđa je prvo krenuo da se zabavlja, a onda se i oženio mladom argentinskom manekenkom Sofijom Boneli. Pogledajte kako izgleda Marijana Nanis: 

Klaudio Kaniđa je bio jako dobar i blizak prijatelj Dijega Armanda Maradone, a u karijeri je uspeo da nastupa za dva argentinska velikana Boku Juniors i River Plejt. Nastupao je za Veronu, Atalantu, Romu, Benfiku i Dandi, a legenda je postao pred kraj karijere u Rendžersu. Na Svetskom prvenstvu 1990. godine sa Argentinom je uzeo srebro. 

BONUS VIDEO: