Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svetu na pobede Čelsija, Juventusa, Nice i Sankt Galena

Izvor Promo

Nigde nećete da nađete veće

Izvor: Profimedia

Subota, vrvi od fudbala širom sveta. Lista je puna kao kutija šibica. Na vama je da izaberete prave fikseve. Bukmejkeri Mozzarta vam pomažu da dobitak uvećate.
Čak četiri kvote će da budu najveće na svetu. U pitanju su trijumfi Čelsija, Juventusa, Nice i Sankt Galena!

BARNLI – ČELSI (SUBOTA, 16.00), DVOJKA 1,90
Pobedom nad Fulamom u komšijskom derbiju konačno je svanulo i Čelsiju. Plavci i pored enormnih ulaganja Toda Bolija i dalje imaju skroman tim, pa će Argentinac Maurisio Poketino imati velikih muka da vrati nekadašnjeg velikana na staze stare slave i bar izbori plasman u neki od međunarodnih takmičenja. Barnli je posle samo boda u prvih šest mečeva slavio prošle nedelje protiv Barnlija u gostima, pa to sigurno uliva samopouzdanje timu koji predvodi belgijski stručnjak Vensan Kompani. Oba tima imaju problem sa realizacijom. Čelsi je dao sedam golova (pogodak po meču), dok je prošle sezone najbolji klub u Čempionšipu postigao šest.

JUVENTUS – TORINO (SUBOTA, 18.00), KEC 2,00
Stara dama u gradski derbi sa neubedljivim Bikovima ulazi bez dvojice najboljih napadača, srpskog i italijanskog reprezentativca Dušana Vlahovića i Federika Kjeze. Juve ima četi boda manje od lidera Intera, dok je Torino na samo devet bodova, bez pobede je već tri utakmice (dva remija i poraz). Proteklih godina je Juventus bio mnogo uspešniji u duelima sa komšijama. Na svom terenu je u proteklom šampionatu Serije A dobio sa 4:2, dok je u gostima bilo 1:0. Torino osam godina nije slavio protiv poznatijeg gradskog rivala. Opširniju najavu torinskog derbja pročitajte OVDE.

MEC – NICA (SUBOTA, 17.00), DVOJKA 1,80
Domaćin je u seriji od dva poraza, dok je Nica u vrhu, na četvrtom mestu. Uz Ren, ekipa sa Azurne obale je neporažena posle sedam kola šampionata Francuske. Nica igra tvrde utakmice na mali broj golova. Samo četiri primljena pogotka, najmanje u ligi. Mec nije pobedio na tri meča pred svojm navijačima u novoj sezoni (dva remija i poraz). Nica je prošle sezone pobedila u Mecu sa 2:0.

SANKT GALEN – LOZANA UŠI (SUBOTA, 20.30), KEC 1,48
Izjednačen početak u Švajcarskoj. Čak šest timova deli samo četiri boda. U vhu je Sankt Galen koji je sakupio 15 bodova i zaostaje četiri za liderom Cirihom. Lozana Oši je na devetoj poziciji, forma ove sezone je u usponu. Na poslednja dva meča je sakupljeno četiri boda. Sankt Galen je ove sezone jedini pobedio šampiona Jang Bojs. Na svom terenu ima sva četiri trijumfa. Gosti su prošle nedelje razbili u gostima Bazel sa 3:0, a pre toga su poklekli na dva gostovanja.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.