Fudbal

LIONEL MESI SE VRAĆA U BARSELONU? Posle ovog poraza dobio je i obećanje - samo da pristane!

Autor Nikola Lalović

Lionel Mesi može da se vrati u Barselonu, sada još samo da se odluči na to!

Izvor: Profimedia/Kevin Schultz/CSM

Inter Majami je sa Lionelom Mesijem koji se konačno vratio na teren izgubio od Sinsinatija 1:0 i tako se oprostio od mogućnosti da zaigra u MLS plejofu... Što je dalo šansu Lionelu Mesiju da se vrati u Barselonu!

Nakon utakmice sa Šarlotom 21. oktobra Mesi neće imati obaveze u MLS-u sve do sedeće sezone koja počinje krajem februara i mogao bi da se odluči da ode na pozajmicu u Barselonu! A to je podgrejala i nedavna izjava suvlasnika Inter Majamija Horhea Masa.

"Mesijev odlazak iz Barselone nije prošao kako je želeo. Nije mogao da se oprosti s klubom koji ga je primio kao dečaka i mislim da okolnosti nisu bile onakve kakve je on želeo. Obećao sam mu da ću učiniti sve da u idućim godinama dobije priliku da se kako treba oprosti od navijača", rekao je Mas.

Ne bi ovo bio prvi put da neka velika fudbalska zvezda dolazi iz Amerike da zaigra nekoliko meseci u Evropi. Tako je Dejvid Bekam dolazio u Milan, a Tjeri Anri u Arsenal. Sećamo se i kako je Henrik Larson došao na pozajmicu u Mančester junajted iz Helsinborga jer je u Švedskoj sezona takođe u pauzi od novembra do marta.

BONUS VIDEO: