POGLED

OVAKO IZGLEDA TABELA SUPERLIGE PRED PAUZU: Zvezda iskoristila KIKS u Bačkoj Topoli, Partizan u nizu od 8 pobeda!

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako izgleda tabela Superlige pred reprezentativnu pauzu.

Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Domaće prvenstvo u fudbalu ide na novu pauzu zbog FIFA termina koji je rezervisan za reprezentacije, a najzadovoljniji svakako mogu da budu u PartizanuCrno-beli su našli ritam pod Igorem Duljajem od osam pobeda, od kojih je poslednja protiv Mladosti (2:0) posebno značajna jer mogu mirno da odu na odmor i potom nastave da uigravaju tim za važne obaveze koji ih očekuju za dve nedelje.

Partizan ima 25 bodova iz devet kola, dok je za njima Crvena zvezda sa 21 nakon trijumfa u Kragujevcu (4:3) koji će najverovatnije biti registrovan službenim rezultatom. To je na kraju krajeva skok za tim Baraka Bahara, pošto je TSC ušao u probleme zbog ritma četvrtak-nedelja na koji nisu navikli.

Nakon što su remizirali u Lučanima (1:1), a potom uzeli bod protiv Olimpijakosa u Ligi Evrope (2:2), fudbaleri Žarka Lazetića su odigrali vrlo loš meč protiv Spartaka. Subotičani su u "malom bačkom derbiju" slavili 2:0 golovima iskusnog Voje Ubiparipa u 53. i mladog Andreja Todoroskog u 66. minutu. Ni izmene koje je potom TSC napravio - kada su ušli Vulić, Jovanović i Mirčevski - nisu urodile plodom.

Nakon evropskog meča nije se proslavio ni Čukarički tako da je remizirao protiv Voždovca (1:1), pošto su gubili od 35. golom Burmaza. Na kraju je Luter Sing u drugom delu doneo izjednačenj, za "podelu" četvrtog mesta" dva beogradska tima koja imaju po 16 bodova. Razlika je u tome što "brđani" imaju meč manje...

Potom na tabeli slede Mladost i Subotica sa po 15, Javor i Vojvodina su osvojili po 14, a 13 ima Novi Pazar. Pogledajte kako izgleda tabela Superlige pred pauzu:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO: