Šteta...

KATASTROFA ZA SRBIJU PRED NAJBITNIJE MEČEVE: Piksi ovo nije hteo da čuje - napadač NE DOLAZI!

Autor Dušan Ninković

Jedan od najboljih igrača fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Vlahović neće nastupiti za nacionalni tim tokom oktobra.

Izvor: MN Press

Fudbalsku reprezentaciju Srbije tokom oktobra čekaju dva izuzetno važna meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine, a nacionalni tim biće silno oslabljen na njima. Sa spiska selektora Dragana Stojkovića Piksija otpao je napadač Dušan Vlahović, pišu mediji u Italiji!

Jedan od trojice napadača na koje je Piksi računao za mečeve protiv Mađarske (14. oktobar) i Crne Gore (17. oktobar) neće moći da pomogne Srbiji na mečevima koji mogu da obezbede plasman na Evropsko prvenstvo nakon 24 godine pauze. Povreda koja Vlahovića muči već dugo sprečiće ga da igra za reprezentaciju, a srpski fudbaler se nada da će se oporaviti opre nego što se nastavi Serija A!

"Dušan Vlahović ostaje u Torinu i neće se odazvati pozivu reprezentacije Srbije, kako bi mogao da zaleči probleme u donjem delu leđa pred utakmicu Milana i Juventusa. Dobar odgovor onima koji ga kritukuju, još jedan ove godine", napisao je na svom Tviter profilu italijanski novinar Dario Pelegrini.

Srbija će u napadu moći da računa na Aleksandra Mitrovića i Petra Ratkova, koji bi u oktobarskim mečevima kvalifikacija mogao da zabeleži debi za seniorsku selekciju Srbije. On je poziv dobijao i u prethodnom prozoru, ali tada zbog povrede nije moga da se odazove selektoru Stojkoviću. Ostaje da se vidi da li će selektor Srbije odlučiti da u nacionalni tim pozove nekog drugog igrača, a u opticaju bi bili Luka Jović, Dejan Joveljić,... 

BONUS VIDEO: