Tuga...

PORUKA MIHINE UDOVICE PONOVO SLAMA SRCA! Arijana objavila sliku i samo nekoliko reči!

Autor Dušan Ninković

Surpuga čuvenog fudbalera još jednom objavom oprostila se od Siniše Mihajlovića.

Izvor: Instagram/ariannamihajlovic/printscreen

Porodici i prijateljima Siniše Mihajlovića i dalje je teško zbog njegove smrti. Čak i fudbalski fanatici širom sveta pate zbog tragedije koja se dogodila Siniši, teškoj bolesti koju nije uspeo da pobedi. Ipak, najteže je Arijani, supruzi bivšeg rerpezentativca naše zemlje, koja se na društvenim mrežama i dalje oprašta od najveće ljubavi.

Takav slučaj je i objava koju je u ponedeljak ujutru, gotovo deset meseci nakon smrti legendarnog fudbalera, podelila na Instagramu. Reči koje je napisala uz fotografiju slavnog fudbalera izazivaju snažne emocije kod svih koji su videli njenu objavu.

"Još uvek ne verujem... Meni se čini nemogućim", napisala je Arijana Mihajlović, uz fotografiju iz vremena kada je Siniša bio trener Torina. Pogledajte njenu objavu ispod koje su se ređali komentari fudbalskih navijača:

Podsećamo, pre samo nekoliko dana u javnosti se pojavio snimak unuke Siniše Mihajlovića koja ljubi dedinu sliku, a ta scena oduševila je sve koji se sa mnogo emocija prisećaju karijere legendarnog fudbalera. Čuvena levica srpskog bombardera stvorila je navijačima širom sveta uspomene koje nikada neće zaboraviti, pa se  svaka objava o njemu i danas prati sa mnogo pažnje.

BONUS VIDEO: