Fudbal

SUPRUGA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA U ŠESTOJ DECENIJI IZGLEDA KAO AVION! Otkriveno u čemu je tajna, ovo je Helenin "trik"! FOTO

Autor Marina Periškić

Helena Segar, supruga Zlatana Ibrahimovića svakodnevno privlači pažnju svojim izgledom u 53. godini, a evo u čemu je tajna njene lepote.

Izvor: Profimedia/Piero Cruciatti / Anadolu Agency

Pored toga što je bio jedan od napopularnijih fudbalera današnjice, Zlatan Ibrahimović može da se pohvali i prelepom partnerkom Helenom Segar koja svojim izgledom privlači pažnju i to u 53. godini. Bivšu švedsku manekenku, majku dva sina, krasi mladoliki izgled i zanosna figura, a evo šta je tajna njenog uspeha. 

Na njoj se ne vidi da gazi šestu deceniju, jer prelepa Helena ima visinu od 170 cm i težinu 55 kilograma, za šta bi mnogi rekli da je idealna građa za ženu. Njena kilaža se ne menja već godinama, mlađe dame joj zavide na ovakvom izgledu, a tajna je u suštini veoma prosta - dosta trenira i konstantno je u pokretu. Zlatanova supruga redovno ide u teretanu, koristi tegove tokom vežbanja, vodi računa šta unosi u organizam i trudi se da jede zdravu hranu.

Helena nije tipična "žena fudbalera" i iako je bila bogata i pre nego što je upoznala Zlatana, ne troši previše vremena i novca za modne kombinacije i više puta je naglašavala da se oseća prijatnije u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama. Nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motociklu i ne voli šoping. Totalno atipičan primer manekenke koja je već dve decenije u ljubavnoj vezi sa bivšim fudbalerom.

Iako partnerka Ibrahomovića nikada nije rekla sudbonosno "da" pred oltarom, rodila je Zdva sina i time stavili pečat na svoju ljubav. Ne voli da se pojavljuje preterano u javnosti, gotovo nikad ne daje intervjue i retko se pojavljuje na svečanostima, čak i onim koji su u Zlatanovu čast. Iako je spekulisalo da je fudbaler prevario partnerku, oni se često pojavljuju zajedno, a nedavno je u svom intervju Zlatan pričao o svojoj porodici i odnosu sa suprugom, pa je demantovao sve sumnje da je u nesrećnom braku.

Njih dvoje opstaju decenijama i uz nju je napravio sve uspehe. A zanimljiva je priča kako su se prvi put sreli i upoznali i ona ju je jednom prilikom ispričala. "Parkirao je loše svoj Ferari na parkingu u Malmeu. Uradio je tako da je sprečio da izađem svojim Mercedesom. Namgrođeno sam mu rekla da se odmah pomeri. I video je u tome nešto što mu se svidelo", ispričala je ona. Od te 2002. godine, osnovali su porodicu koju čine i sinovi Maksimilijan i Vinsent.

BONUS VIDEO: