Strašno!

RODITELJI SU PILI URIN I SAHRANJIVALI MRTVE! Šokantna ispovest poznatog fudbalera: "Obećao sam dedi..."

Autor Dušan Ninković

Nekada jedan od najtalentovanijih španskih fudbalera, a danas jedna od najvećih legendi Atletik Bilbaa, Injaki Vilijams u emotivnoj ispovesti.

Izvor: Profimedia

Već godinama je fudbaler Injaki Vilijams (29) jedan od simbola Atletika Bilbaa - još kao dečak stigao je do seniorskog tima, a mnoge je zaintrigiralo što tamnoputi ofanzivac nosi dres tima koji ima veoma strktna pravila. Ipak, Injaki je Baskijac i tu nema nikakvih problema. Rođen je i odrastao u toj španskoj pokrajini, nakon što su mu roditelji stigli iz Afrike. O tom putu progovorio je fudbaler, otkrivajući šokantne detalje.

Put na koji su njegovi roditelji krenuli vodio je od Gane, preko pustinje Sahare, pa zatim Sredozemnog mora, do Španije u kojoj su verovali da ih čeka sreća. Bilo je izazovno, a Injaki Vilijams otkriva da su roditelji morali da piju urin kako bi imali snage da pređu pustinju!

"Moji mama i tata su živeli u Gani. Moja majka je bila trudna i čekala je moje rođenje, a jednog dana moj otac joj je rekao 'Hajdemo odavde'. I krenuli su kroz pustinju", počeo je priču Inaki Vilijams i zatim otkrio šokantne detalje: "Morali su da piju sopstvenu mokraću da bi preživeli. Moj otac je bio bos i pesak mu je opekao tabane. Osim toga, morali su da sahranjuju ljude koji su umrli tokom putovanja."

Vilijams je bio reprezentativac Španije, ali je odlučio da promeni nacionalni tim i obuče dres Gane. Njegov mlađi brat Niko Vilijams igra za Španiju, a on zbog dede nosi dres reprezentacije države u kojoj su mu rođeni roditelji!

"Kada smo letos bili na selu, moj brat Niko i ja smo videli bosonogu decu na putu ili onu koja prodaju banane, pa sam mu rekao 'Slušaj, da nije bilo mame i tate, mogli smo biti jedno od te dece'. Nisam zaboravio na svoju zemlju i obećao sam dedi da ću igrati za reprezentaciju Gane. Umro je letos, ali uspeo sam da odam počast njemu", zaključio je Injaki.

BONUS VIDEO: