Besan!

HAOS - NEJMARA NAVIJAČI POGODILI U GLAVU: Napadač hteo da se razračuna, odmah krenuo sa uvredama! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Nejmar je asistirao na ovom meču, ali su ga navijači ipak napali!

Izvor: Twtter/printscreen/@RoyNemer

Brazil se prilično obrukao u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo pošto je remizirao sa Venecuelom 1:1 na svom terenu. Na meču u Kujabi Brazil je poveo golom Gabrijela na asistenciju Nejmara u 50. minutu, a onda ih je u 85. šokirao Belo koji je izjednačio. U međuvremenu je zbog ofsajda poništen gol Vinisijusa, a navijačima se to nije svidelo.

Na kraju meča dok su Brazilci izlazili sa terena neko od navijača je gađao Nejmara! Poletela je kesa kokica i pogodila novog fudbalera Al Hilala pravo u glavu. A on to nije hteo da trpi. Taman što je ušao u tunel vratio se i hteo je da se razračuna sa navijačem. Ipak njegovi saigrači su ga sprečili i posle žustre rasprave i mnogo psovki sproveli na presvlačenje. 

Posle tri kola južnoameričkih kvalifikacija Argentina ima devet bodova, sledi Brazil sa sedam, a potom Kolumbija sa pet i Urugvaj, Čile i Venecuela sa po četiri. Naredni meč Brazil igra sa Argentinom i moraće da odigra mnogo bolje ako žele da ne dožive poraz od prvaka sveta. Pogledajte incident Nejmara i navijača: 

 BONUS VIDEO: