Rešenje

OVO JE KONAČAN REZULTAT ZVEZDINE UTAKMICE! Superliga se oglasila o meču u Kragujevcu!

Autor Marina Periškić

Superliga Srbije odlučila je da meč Radničkog i Crvene zvezde bude registrovan službenim rezultat, u korist gostiju iz Beograda.

Izvor: MI/© MN press, all rights reserved

Utakmica 11. kola Superlige Srbije između ekipe Radničkog iz Kragujevca i Crvene zvezde zvanično je registrovana rezultatom 3:0 u korist crveno-belih. Iako je aktuelni šampion Srbije pobedio 4:3 na gostovanju u Kragujevcu, meč na stadionu "Čika Dača" obeležio je veliki incident kakav se nije često događao u srpskom fudbalu.

Ispostavilo se da je Radnički na teren poslao igrača koji nije u protokolu za meč, pa tako i nije ni smeo da se nađe na terenu. Zbog propusta je Miloš Vidović morao van igre posle malo manje od pola minuta, a umesto njega je u igru ušao Vladimir Tomović. Odmah su pokrenute spekulacije o tome kako će biti registrovan ovaj susret, a sada je sve jasno! Na sajtu Superlige Srbije izdato je saopštenje povodom celog slučaja:

"Na osnovu izveštaja službenih lica, postupajući po službenoj dužnosti, direktor takmičenja Super lige i Prve lige Srbije Aleksandar Pivić doneo je odluku o registraciji odigrane utakmice 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između FK Radnički 1923 i FK Crvena zvezda službenim rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist FK Crvena zvezda, zbog nastupa igrača FK Radnički 1923 koji nije upisan u zapisnik pre početka utakmice. Sve potrebne izmene u okviru tabele takmičenja biće izvršene nakon pravosnažnosti ove odluke", navedeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO: