PODRŠKA

MOŽE LI SRBIJA NA EP? NARAVNO DA MOŽE! Stanković posetio "orlove" i Piksija pred meč istine: Od sveg srca želim...

Autor Milutin Vujičić

Dejan Stanković je podržao "orlove" na gostovanju u Budimpešti protiv Mađarske.

Izvor: instagram/fudbalskisavezsrbije

Fudbalsku reprezentaciju Srbije u subotu od 20.45 u Budimpešti očekuje verovatno i najvažnija utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Protivnik je Mađarska, koja nas je pre mesec dana pobedila u Beogradu (2:1), a sada Piksi sa novim sistemom želi da iznenadi naše severne komšije i da nas vrati na prvo mesto na tabeli.

"Orlovi" su uoči meča dobili podršku i čuvenog srpskog fudbalera i trenera Dejana Stankovića. Dobro je poznato da od pre nekoliko nedelja Stanković radi u Mađarskoj, gde predvodi Ferencvaroš, a sada je svratio i da pozdravi naše fudbalere i svog nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije Jugoslavije. Stanković je posedio ekspediciju Srbije u hotelu "Hilton" i tom prilikom uz osmeh poželeo sreću u sutrašnjem meču.

"Može li Srbija konačno na Evropsko prvenstvo? Naravno da može", nasmejao se Stanković i potom dodao: "Sutra je prva meč-lopta. Imamo ozbiljan kvalitet da bi stvari tako lako prepustili slučaju. Imamo Piksija na funkciji selektora i strašno talentovane igrače koji su uvek kada je trebalo pokazali ko su i šta su. Od sveg srca im želim sve najbolje i u subotu uveče samo na pobedu".

Podsetimo, Srbija nije igrala na Evropskom prvenstvu još od 2000. godine.

BONUS VIDEO: