PROBLEMI

SAVO POBEDIO SA BiH, A NAVIJAČI GA SABOTIRAJU! Prekinut meč - "Nikom Bosna neće robovati" (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Savo Milošević je pobedom startovao na klupi "zmajeva", ali posle ovog meča njegovu reprezentaciju verovatno čeka kazna UEFA.

Izvor: Profimedia/Pixsell/Armin Durgut

Savo Milošević debitovao je večeras na klupi Bosne i Hercegovine pobedom. "Zmajevi" su slavili na gostovanju Lihtenštajnu 2:0 (2:0) i tako su uspeli da dođu do devetog boda, pa zaostaju dva za Luksemburgom, četiri za Slovačkom i ogromnih 12 za liderom grupe Portugalom. Nadaju se još u Bosni i Hercegovini da bi mogli do baraža za Evropsko prvenstvo, a ako budu igrali kao večeras, to nije isključeno.

Pobedu su im doneli Rahmanović u 13. i Stevanović u 41. minutu, dok je nekadašnji fudbaler Vojvodine imao i još jedan pogodak iz 20. minuta, ali je poništen zbog nedozvoljene pozicije. Ipak, ono što će zabrinuti Sava Miloševića i njegove fudbalere je što im posle ovog meča preti kazna UEFA.

Sve se desilo u 50. minutu kada su navijači BiH bakljadom prekinuli utakmicu uz skandiranje "Savez napolje". Meč je nastavljen posle tri minuta, ali je onda usledila ista scena, sve dok Edin Džeko nije razgovarao sa njima. "I pred Bogom i pred svijetom zavjet ćemo dati. Nikad Bosna, nikom Bosna, neće robovati", pisalo je na transparentu u kome se najvatrenije pristalnice reprezentacije obračunavaju sa Savezom.

BONUS VIDEO: